Tietosuojakäytäntö v0.3 muokattu 20. elokuuta 2019.

1. Miksi keräämme tietoja sinusta

1.1. Noudatamme yleistä tietosuoja-asetusta. Rocketpot kunnioittaa yksityisyyttäsi ja suojaa Sinua koskevia tietoja sovellettavien lakien ja parhaiden liiketoimintakäytäntöjen mukaisesti.

1.2. Käyttämällä Rocketpotin verkkosivustoa hyväksyt tämän tietosuoja- ja evästekäytännön. Nämä käytännöt voivat muuttua aika ajoin, ja suosittelemme sinua tarkistamaan tämän sivun säännöllisesti varmistaaksesi, että hyväksyt kaikki muutokset.

1.3. On välttämätöntä, että rocketpot.io kerää ja käyttää henkilötietojasi, kuten sähköpostiosoitettasi ja IP-numeroasi, jotta voit päästä verkkosivustolle ja käyttää sitä. Rocketpot.io käyttää henkilötietojasi vain, jotta voit käyttää verkkosivustoa. Henkilökunnan jäsenet pääsevät käsiksi henkilötietoihisi suorittaakseen tehtäviään.

2. Keräämämme tiedot

2.1. Rocketpot tallentaa kaikkien niiden sähköpostiosoitteet, jotka viestivät meille sähköpostitse. Rocketpot tallentaa myös muita tietoja, jotka annat meille vapaaehtoisesti, verkkosivuston käytöstäsi, mukaan lukien maantieteellinen sijainti, IP-osoite, pyyntösi ajankohta ja anonymisoidut tiedot siitä, millä verkkosivuilla vierailet tai mitä verkkosivuja käytät.

3. Miten ja miksi tietoja käytetään

3.1. Rekisteröitymisesi Rocketpotin verkkosivustolle tai tietojen lähettäminen sinulle ehtojemme muutoksista;

3.2. Tarjotaksemme sinulle pyytämääsi sisältöä tai tietoa.

3.3. Sisäisiin prosesseihin, kuten todennukseen, tunnistamiseen tai asiakaspalveluun.

3.4. Ottaaksemme sinuun yhteyttä ohjelmistamme, tuotteistamme, ominaisuuksistamme tai palveluistamme.

3.5. Rocketpot-sivuston turvallisuuden valvomiseksi, jotta voimme estää haitalliset tai luvattomat toimet.

3.6. Räätälöidäksemme sinulle tarjouksia, sisältöä ja mainoksia.

3.7. Säädösten ja käyttöehtojemme noudattamiseksi, kuten evästeeseen tallentamiseksi, jos olet antanut suostumuksesi evästeiden käyttöön Rocketpot-sivustolla.

3.8. Noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteita.

3.9. Jos olet rekisteröitynyt ja et enää halua saada tietoa tuotteistamme, palveluistamme, ominaisuuksistamme tai ohjelmistamme, voit kieltäytyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

4. Miten tietojasi jaetaan

4.1. Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin muutoin kuin tarjotaksemme palveluita tai tuotteita, joita olet pyytänyt tai joihin olet rekisteröitynyt ja joihin olet antanut suostumuksesi seuraavissa alla luetelluissa olosuhteissa:

4.2. Jos tietoja on tarpeen käyttää laittoman toiminnan, petosten tai ehtojemme rikkomisen estämiseksi, tutkimiseksi tai niiden torjumiseksi tai lain vaatimien toimenpiteiden toteuttamiseksi, tietoja voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille sen jälkeen, kun kanssamme on tehty salassapitosopimukset.

4.3. Voimme jakaa tietoja tietyille henkilöille tai yrityksille tunnistetietojen käsittelyä varten puolestamme. Tällaiset osapuolet käsittelevät tietoja puolestamme ja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

5. Evästeet

5.1. Eväste on pieni datatiedosto, joka usein sisältää yksilöllisen tunnuksen, jonka selaimesi tallentaa ja joka tallennetaan laitteellesi. Rocketpot tarvitsee evästeitä kirjautumisten käsittelyyn, käyttäjien seurantaan ja evästeiden suostumustietojen tallentamiseen.

5.2. Rocketpotin mainoskumppanit voivat käyttää verkkomajakoita (esim. pikselitunnisteita). Näiden verkkomajakoiden avulla mainoskumppanit voivat saada tietoja, kuten vierailevan sivun URL-osoitteen, IP-osoitteesi, sivulle pääsyssä käytetyn selaimen tyypin ja aiempia tietoja, jotka mainoskumppanit ovat asettaneet evästeisiin.

5.3. Sekä verkkomajakat että evästeet käsittelevät tallennettuja tunnistetietoja siten, että et ole henkilökohtaisesti tunnistettavissa.

5.4. Jos haluat kieltäytyä Google Analyticsin tiedonkeruusta, voit tehdä sen Google Analytics Opt-out Browser Add-on -selainlisäosan avulla.

6. Tietojen tallentaminen

6.1. Rocketpot käyttää kolmansien osapuolten myyjiä ja hosting-kumppaneita, jotka tarjoavat tarvittavat verkkoyhteydet, laitteistot, ohjelmistot ja tallennustilat, joita tarvitaan Rocketpotin verkkosivuston ja palveluiden käyttämiseen. Rocketpot omistaa Rocketpot-palvelun tietokannat ja koodin.

7. Turvallisuus

7.1. Ryhdymme suuriin varotoimiin Rocketpotin järjestelmien ja henkilötietojesi turvallisuuden varmistamiseksi. Tästä huolimatta emme voi täysin taata, etteivät asiattomat henkilöt tai hakkerit pääse jotenkin käsiksi henkilötietoihisi. Käyttäessäsi Rocketpot-palvelua tietosi siirretään Internetin kautta, joka käyttää kolmannen osapuolen infrastruktuuria, joka ei ole meidän valvonnassamme.

7.2. Sinun ei tulisi koskaan antaa tunnistetietoja tai henkilökohtaisia tietoja muille Rocketpotin käyttäjille. Tämä tietosuojakäytäntö ei koske muille käyttäjille lähetettyjä tietoja.

8. Tietojesi säilyttäminen

8.1. Säilytämme tietoja niin kauan kuin niitä tarvitaan pyytämäsi palvelun tarjoamiseen ja niin kauan kuin meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää tietoja. Tilisi tietoja säilytetään niin kauan kuin niitä tarvitaan palvelun tarjoamiseen tai kunnes pyydät niiden poistamista. Voimme myös säilyttää poistettujen tilien tietoja noudattaaksemme lakia, ratkaistaksemme riitoja, ehkäistäksemme petoksia, ratkaistaksemme ongelmia, pannaksemme täytäntöön käyttöehtoja ja avustaaksemme tutkimuksissa.

7. Lapset

7.1. Rocketpotia ei ole tarkoitettu lapsille, emmekä tietoisesti käsittele tai kerää tietoja alle 18-vuotiailta henkilöiltä.

7.2. Käyttämällä Rocketpot-palvelua vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

8. Suostumus henkilötietojen käsittelyyn ja maailmanlaajuiseen siirtoon

8.1. Käyttämällä Rocketpotin verkkosivustoa ja antamalla sinne henkilötietoja annat suostumuksesi ja tunnustat, että näitä tietoja käsitellään, ylläpidetään, kerätään ja siirretään eri maiden ja alueiden välillä. Nämä lainkäyttöalueet saattavat tarjota eritasoisen suojan henkilötiedoillesi, ja niiden tietosuojalainsäädäntö voi poiketa kotimaan lainkäyttöalueestasi. Hyväksyt, että tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn ja siirtoon millä tahansa lainkäyttöalueella. Rocketpotilla on käytössään prosessit ja menettelyt, joilla varmistetaan riittävä suojaustaso tietojen siirtämiseksi Euroopan unionista.

9. ETA- ja EU:n käyttäjien oikeudet

9.1. Euroopan talousalueella tai Euroopan unionissa asuvilla henkilöillä on oikeus oikaista, päästä käsiksi heistä säilytettäviin tietoihin, poistaa tai ladata niitä sekä oikeus vastustaa ja rajoittaa tietojensa käsittelyä.

9.2. Voit halutessasi tutustua itseäsi koskeviin henkilötietoihin, poistaa ne, muuttaa niitä tai rajoittaa niiden käsittelyä. Voit myös pyytää meitä olemaan käyttämättä sinua koskevia henkilötietoja, kun teemme profilointia markkinointitarkoituksiin, ja voit valita, ettemme lähetä sinulle markkinointia. Jos sinulle lähetetään mainossähköpostia, voit kieltäytyä vastaanottamasta uusia sähköpostiviestejä peruuttamalla tilauksen tällaisten sähköpostiviestien lopussa olevan tilauslinkin avulla. Sinulle lähetetään tilitapahtumiin liittyviä sähköpostiviestejä, vaikka olisit kieltänyt markkinointiviestinnän.

10. Valitukset

10.1. Toivomme voivamme auttaa sinua mahdollisissa huolenaiheissasi tai kysymyksissäsi, mutta jos sinulla on huoli tietojesi käytöstä, sinulla on oikeus tehdä valitus paikalliselle valvontaviranomaiselle.

11. Kysymykset

11.1. Pelaajana sinulla on oikeus tutustua rocketpot.io:n hallussa oleviin tietoihin lähettämällä pyyntösi kirjallisesti osoitteeseen [email protected] Vaikka pyrimme pitämään tietosi ajan tasalla, sinua pyydetään ilmoittamaan meille kaikista muutoksista, jotka koskevat rocketpot.io:n hallussa olevia henkilötietoja. Joka tapauksessa, jos katsot, että tietyt sinua koskevat tiedot ovat virheellisiä, sinun on pyydettävä näiden tietojen korjaamista. Sinulla on oikeus pyytää laittomasti käsiteltyjen tietojen poistamista.

11.2. Tätä tietosuojakäytäntöä koskevat tiedustelut tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]